İki yıl önceki husumet cinayetle sonuçlandı

Eskişehir’de iki yıl önceki kavgadan dolayı aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 kişinin tartışması kavgaya dönünce bıçakla yaralanan şahıs hayatını kaybetti.

İki yıl önceki husumet cinayetle sonuçlandı
17 Mayıs 2021 Pazartesi 14:44


İki yıl önce Hoşnudiye mahallesinde bulunan Barlar sokağındaki bir içkili mekânda Mustafa K. (38) ile Kerim Enes B.’nin de dâhil olduğu bir kavga çıktı.

Bu kavgadan sonra aralarında husumet oluşan Mustafa K. ile şüpheli Kerim Enes B., Büyükdere mahallesi Saygılı sokakta dün gece saatlerinde karşılaştı. Şahısların arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi uzun sürmedi. Kavga esnasında Kerim Enes B., alkolün etkisiyle üzerinde taşıdığı bıçakla Mustafa K.'yi göğsünden bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan şahıs, 112 Acil Servis sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Şüpheli Kerim Enes B. ise İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.