Hırsızları kamera görüntüleri yakalattı

Eskişehir'de bir marketten av tüfeği ile yaptıkları soygun güvenlik kameralarının yansıyan 2 şüpheli, Özel Harekat ekibinin düzenlediği operasyon sonucunda yakalandı.

Hırsızları kamera görüntüleri yakalattı
02 Şubat 2017 Perşembe 16:00

Alanönü mahallesi Hicri Sezen Caddesi üzerinde bulunan bir markete giren O.D., (23), ile M.T. (44), kasaya yönelerek yanlarında getirdikleri av tüfeğini kasiyere yöneterek paraları istemiş, ardından adlıkları yaklaşık 3 bin 500 lira ile kayıplara karışmıştı. Olay sonrasında market içinde güvenlik kameralarına yansıyan olayı inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkal ve kimliklerini tespit etti. Bunun üzerine şüphelilerin saklandıkları ev tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyon sonrasında iki şüpheli olayda kullandıkları av tüfeği ve 4 fişeği ile aldıkları paralarla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.