FETÖ ŞÜPHELİLERİNİN YARGILAMALARI DEVAM EDİYOR

Eskişehir’de özel eğitim kurumlarında görev yapan FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yapılan soruşturmada haklarında dava açılan 12’si tutuklu 27 sanığın yargılanmasına başlandı.

FETÖ ŞÜPHELİLERİNİN YARGILAMALARI DEVAM EDİYOR
05 Temmuz 2017 Çarşamba 10:08

Eskişehir’de 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında özel eğitim kurumlarında görev yapan 27 şüpheli gözaltına alınmış, 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Sanıkların yargılanmalarına 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanıldı.

Duruşmada sanıkların yanı sıra aileleri ve avukatlar katıldı. Duruşmada ifade veren sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek, tahliye ve beraatlarını talep etti.

Mahkeme heyeti dosyada bulunan eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken, 12 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

FETÖ davasında adliye çalışanlarının yargılanmasına devam edildi”
 
Eskişehir'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliye çalışanı 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu adliye çalışanları sanıklar hazır bulundu. Haklarındaki ByLock kullanma iddialarını kabul etmeyen sanıklar, mahkemeden serbest bırakılmalarını istedi Duruşma sonunda sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilirken, duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.