ESKİŞEHİR'DE ÇOK SAYIDA TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sosyal medya ve internet siteleri üzerinden yasadışı yollarla pazarlayarak, kargo şirketleri vasıtasıyla silah satışı yapan kişilerin yakalanmasına yönelik olarak yapılan araştırmalar sonucu 50 tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

ESKİŞEHİR'DE ÇOK SAYIDA TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ
27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:18

Sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla silah satışı yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan polis, kargo aracılığıyla Eskişehir'den farklı illere gönderilmek üzere hazırlanan 50 tüfek ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, internet sitelerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden av tüfeği satışı yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 

Polis, kentte düzenlediği eş zamanlı operasyonda, Eskişehir'den farklı illere kargo yoluyla gönderilmek üzere hazırlanan 38 pompalı av tüfeği, 12 otomatik av tüfeği ile 22 av tüfeği şarjörü ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı. 

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.