ESKİŞEHİR OTOGARINDA BİR GARİP OLAY

Eskişehir otogarında bir kişi, x-ray cihazı kontrolünde valizinde tespit edilen silahın kendisine ait olmadığını ve kim tarafından konulduğunu bilmediğini iddia etti.

ESKİŞEHİR OTOGARINDA BİR GARİP OLAY
04 Ocak 2020 Cumartesi 13:42

Eskişehir'de şehirler arası otobüs terminaline giren bir kişi, x-ray cihazı kontrolünde valizinde tespit edilen silahın kendisine ait olmadığını ve kim tarafından konulduğunu bilmediğini ileri sürdü.

Dün gece saatlerinde Eskişehir Otogarına gelen A.K. (54), x-ray cihazı kontrolünde valizinde silah bulunduğu gerekçesiyle polis tarafından durduruldu.

Yapılan aramada 1 tabanca ve 6 dolu mermi ele geçiren polis, A.K.'dan silahın ruhsatını istedi. Silahın kendisine ait olmadığını iddia eden A.K, polislere, "kime ait bilmiyorum."  cevabını verdi.

Silaha ve mermilere el koyan ve şüpheliyi gözaltına alan polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.