Eskişehir'deki cinayetle ilgili 4 kişi tutuklandı

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde 'alacak verecek' meselesi yüzünden çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Eskişehir'deki cinayetle ilgili 4 kişi tutuklandı
10 Aralık 2017 Pazar 09:40


Edinilen bilgiye göre, 7 Aralık'ta Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkiinde bulunan bir çiftlikte, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde hayvancılık yapan Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir (42), elleri bağlandıktan sonra silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü serbest bırakılırken 4 kişi de tutuklandı. Serdar S., Mustafa B., Erman Ç., Sercan A., Hakan A. Gökhan Ç, Duran B. ile Mesut K'nın emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden, Sercan A, Gökhan Ç, Hakan A. ile Mesut K. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Serdar S., Mustafa B., Erman Ç. ve Duran B. ise tutuklandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.