Eskişehir'de kahreden olay

Eskişehir’de bir şahıs, tartıştığı eşini silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Eskişehir'de kahreden olay
24 Temmuz 2022 Pazar 14:01

Odunpazarı ilçesi Sarısungur Mahallesi 584. Sokak’ta meydana geldi. R. S (43), eşi G S. (40) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine R.S, evde bulunan ruhsatsız tabancayla eşine 4 el ateş etti. R.S, daha sonra aynı tabancayla göğsüne tek el ateş ederek yaşamına son verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Rve G Sülük’ün cansız bedenleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiftin 4 çocukları olduğu, R. S'in Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri'nde görevli olduğu öğrenildi.
R. S’in cenazesi öğle namazını müteakip Emek Mahallesi’ndeki Safa Camii’nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Eskişehir Asri Mezarlığı’na götürüldü. G. S’nin cenazesinin ise memleketi Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine gönderileceği öğrenildi.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.