ESKİŞEHİR'DE HUZUR OPERASYONU

Eskişehir'de polisin "huzur" uygulaması operasyonunda denetimler yapıldı.

ESKİŞEHİR'DE HUZUR OPERASYONU
30 Temmuz 2019 Salı 12:02

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 450 polisin katıldığı, 30 ayrı bölgede yapılan uygulamalarda, kentte suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için kontroller yapıldı.

Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli ekiplerin, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya karayolu, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde yaptıkları denetimlerde, bin 200 kişinin kimlik kontrolünü yaptı, 150 aracı kontrol etti.

Denetimlerde, haklarında arama kararı bulunan 2 şüpheli yakalandı. Bir ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1 delici ve kesici alet ele geçirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.