EMNİYETTEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada 8-9 Şubat tariheri arasında yapılan aramalarda 39 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı belirtildi.

EMNİYETTEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
09 Şubat 2018 Cuma 16:05

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce kentte sokak satıcılarının yakalanması ve satmak için getirdikleri Uyuşturucu Maddeleri temin ettikleri şahıs ve yerlerin deşifre edilip, yakalanmalarına yönelik bir operasyon yapıldı.

8-9 Şubat tarihlerinde İstanbul, Bilecik/Bozüyük, Kütahya ve Eskişehir'de toplam 8 adreste arama yapıldı. Yürütülen planlı operasyon süresince toplam 39 şahıs yakalandı. Yakalanan 29 şahsa 'Uyuşturucu Madde kullanmak' suçundan işlem yapıldı.

Ayrıca, kente satış için getirilen Uyuşturucu Maddelerin temin edildiği İstanbul ilinde ki şüpheli şahıs başta olmak üzere 3'ü bayan 10 Uyuşturucu Madde Sokak Satıcısı yakalandı. Şahıslara 'Uyuşturucu Madde Satmak' suçundan işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, Uyuşturucu madde satmak suçundan 11 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve Cezaevi firarisi olan 1 şahıs da Emniyet güçlerince yakalandı.

Operasyon süresince şu ana kadar toplam; 584,54 gr. Sentetik Kannobinoid (Bonzai), 161,30 gr. Toz Esrar, 31.30 gr. Kubar Esrar,  12,15 gr. Kokain, 56 Adet Ecstacy Hap, 1,43gr. Skunk Uyuşturucu Maddeleri, uyuşturucu satışında kullandıkları hassas terazi ve kilitli poşetler ile 2 adet Ruhsatsız Tüfek ve bunlara ait 24 adet fişek ele geçirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.