DÜĞÜN KONVOYU 'BU KADARINA DA PES' DEDİRTTİ

Eskişehir'de bir düğün konvoyundaki insanların yolun ortasında otomobilleri durdurarak oynamaya başlaması, 'Bu kadarına da pes' dedirtti.

DÜĞÜN KONVOYU 'BU KADARINA DA PES' DEDİRTTİ
14 Ağustos 2017 Pazartesi 11:43


Olay, Eskişehir-Kütahya yolunda dün akşam saatlerinde yaşandı. Onlarca otomobilin bulunduğu konvoy Botanik Park'a doğru seyir halindeydi.

Hız limitinin 70 olduğu yolda aniden duran otomobiller, yolu trafiğe kapattı. Ardından otomobillerde bulunan şahıslar inerek müzik eşliğinde oynamaya başlarken, konvoy dışındaki araç sahipleri duruma tepki gösterdi.

İnsanların seyahat özgürlüğünün kısa süreli de olsa engellendiği yolda, arkadan gelen bir çok otomobil kaza tehlikesi yaşadı. Aralıklarla konvoy aniden hız keserek trafiği tehlikeye düşürürken, 3 şeritli yolun tamamını kapatmaktan geri çekinmediler. Görenlerin, 'Bu kadarına da pes' dediği görüntüler, amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Botanik Park'da yapılacak düğüne gittiği düşünülen konvoyda bulunan insanların yolda durarak neden oynadığının ise mantıklı bir açıklaması bulunmuyor.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.