Banka aracından çaldıkları parayla yakalandılar

İzmit ilçesinde bir bankaya ait nakil aracının soyulması olayına karıştıkları belirlenen 2 şüpheli Eskişehir'de yakalandı. Zanlılara ait araçta bulunan valizin içinde 1 milyon 879 bin 900 lira ile çok sayıda dekont bulunduğu tespit edildi.

Banka aracından  çaldıkları  parayla  yakalandılar
21 Şubat 2018 Çarşamba 08:22

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir banka şubesinin nakil aracının soyulması olayına karıştıkları iddia edilen 2 zanlı, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

Sivrihisar Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, dün İzmit ilçesinin Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir bankanın para nakil aracından soygun olayının zanlılarının içinde bulunduğu aracın ilçe sınırlarına girdiğini belirledi.

Polis, kısa süreli kovalamacanın ardından 2 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların aracında yapılan arama ve kontrollerde valiz içinde 1 milyon 879 bin 900 lira ile çok sayıda dekont ele geçirildi.

Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilen araç, olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendi. Valiz içerisinde bulunan paralar, banka görevlileri tarafından sayılarak, tutanak altına alındı.

Gözaltına alınan B.M.Ç. ile R.Ö, emniyetteki ilk sorgularının ardından soruşturmanın sürdüğü Kocaeli'ne gönderildi.

Para nakil aracında şoför olarak çalışan kişi, Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokağı'nda durdurduğu araçta bulunan güvenlik görevlisini etkisiz hale getirmiş, otomobille kendisine yardıma gelen arkadaşıyla araçtaki güvenlik kamerasına sprey boya sıktıktan sonra bir miktar parayı alarak kaçmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.