35 TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 63 KİŞİ YARALANDI

Eskişehir’de, geçen Ramazan Bayramı tatili sürecince, önceki dönemlere göre trafik kazalarının önemli ölçüde azaldığı, meydana gelen 35 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 63 kişinin de yaralandığı açıklandı.

35 TRAFİK KAZASINDA  2 KİŞİ ÖLDÜ, 63 KİŞİ YARALANDI
30 Haziran 2017 Cuma 12:50


İl Emniyet Müdürlüğü, 23-27 Haziran 2017 tarihleri arasında Ramazan Bayramı tatili süresince il genelinde alınan trafik tedbirleri ve meydana gelen kazalarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, il genelinde, sürücülerin kişisel kural ihlallerinden dolayı meydana gelen 2 ölümlü trafik kazasında 2 vatandaş hayatını kaybetti, 33 yaralanmalı trafik kazasında ise, 63 kişi yaralandı.

Açıklamada, “Alınan tedbirler sayesinde geçmiş yıllarda bayram tatillerindeki kazaların sayısına göre bu bayram tatili süresince kaza sayısında önemli ölçüde azalma meydana gelmiştir. Sürücüler, araçlar ve yol kullanıcıları üzerinde yapılan denetimler sonucu, il geneli 10 bin 978 araç ve sürücü kontrol edilmiş, 3 bin 861 araç sürücüsüne toplam 939 bin 120 TL cezai işlem uygulanmıştır. Şehir içi ve Şehirlerarası karayollarında güvenli ve emniyetli trafik akışı için denetim ve uygulamalarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.