1 HAFTADA 63 KİŞİYE İŞLE YAPILDI

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen 1 haftalık çalışmada 63 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

1 HAFTADA 63 KİŞİYE İŞLE YAPILDI
19 Ağustos 2017 Cumartesi 13:18


İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ekipler tarafından müdahale edilen olaylarda, 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 16 adet fişek, 2 adet kesici delici alet, açıktan hırsızlık şüphelisi 2 şahıs, iş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs, motosiklet hırsızlığı şüphelisi 3 şahıs, yağma şüphelisi 2 şahıs, silahla yaralama şüphelisi 6 şahıs, cinsel saldırı şüphelisi 1 şahıs ve cinsel taciz şüphelisi 2 şahıs yakalanmış, toplam olarak çeşitli suçlardan 23 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır. Son bir haftada bin 647 şahıs hakkında G.B.T. sorgusu yapılmış, ayrıca 533 araç sorgusu yapılmış olup; çeşitli suçlardan aranan 14 şahıs, 2 kayıp şahıs ve 12 yoklama kaçağı yakalanmış, 7 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulanmış, 1 adet hacizli/yakalamalı araca işlem yapılmış olup, çeşitli suçlardan toplam 63 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan ekipler tarafından ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak’ suçu şüphelisi 4 kişi yakalanırken, bu şahıslardan 15,33 gram bonzai, 3,72 gram esrar ve 4 adet Extacy hap elde edildiği aktarıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.