Odunpazarı’nda galerilerin açılış kapanış saatleri değişti

Tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait galerilerin 15 Ekim tarihine kadar “Açılış” ve “Kapanış” saatleri değişti.

Odunpazarı’nda galerilerin açılış kapanış saatleri değişti
07 Nisan 2018 Cumartesi 14:00

Eskişehir’in en çok turist alan bölgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait  “Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi”, “Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi”, “Ahşap Heykeller Galerisi” ve “Lületaşı Galerisi”nin açılış ve kapanış saatlerinde değişiklik yapıldı.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, daha önceden 10:00 – 18:00 olan açılış ve kapanış saatlerinin 15 Ekim tarihine kadar 09:00 – 18:00 olarak değiştirildiği belirtildi. Yetkililer ayrıca Pazartesi günleri galerilerin kapalı olduğunu ifade ederken diğer günlerde ise galerilerin öğle molası saatinde de açık olduğunu belirtti.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.