Eğitimlere katılan el işi emekçisi kadınlar belgelerini aldı

Habitat Derneği tarafından Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokakta düzenlenen 'Paramı Yönetebiliyorum' ve 'Sosyal Medya Okur Yazarlığı' eğitimine katılan 75 kadına belgeleri verildi.

Eğitimlere katılan el işi emekçisi kadınlar belgelerini aldı
10 Mart 2017 Cuma 16:24

Habitat Derneği gönüllüsü Nurdan Sezer, eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının Eskişehir'deki 150 kadına ulaşabilmek olduğunu söyledi. Sosyal medya aracılığıyla kadınların ürünlerini nasıl pazarlayacaklarını da eğitimlerde gördüklerini aktaran Sezer, "Habitat Derneği,  el işi emekçi kadınlarla bir araya geldi.  Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak’ta düzenlenen eğitimlerin ilki ile kadınlara gelir gider dengesi, bütçe yapma, tasarruf ve para biriktirme, borçlanma, finansal hak ve yükümlülükler konuları aktarıldı. Eğitimin ikinci bölümünde ise, internetin geçmişten günümüze yaşadığı tarihsel dönüşümden başlayarak, sosyal medyanın ne olduğu ve neden önemli olduğunu, ne gibi yararlarının ve zararlarının olabileceği, hangi araçlarla yönetildiği, sosyal medyada kişisel itibarın nasıl yönetileceğini konusunda bilgiler aktarıldı. Bu sayede, satış yaparak para kazanan Eskişehirli el işi emekçisi kadınlar hem bütçelerini yönetmeyi hem de yaptıkları ürünleri sosyal medya aracılığı ile nasıl pazarlayacaklarını öğrendiler. Eskişehir'de eğitime katılan kadınlara katılım belgeleri takdim edildi. Amacımız, eğitim ile Eskişehir'de 150 kadına ulaşabilmektir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.