BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE YENİ ALINAN OTOBÜSLERİN TEKNİK EĞİTİMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı teknik personele verilen ‘Büyükşehir bünyesindeki otobüslerin teknik eğitimi’ devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE YENİ ALINAN OTOBÜSLERİN TEKNİK EĞİTİMİ
29 Aralık 2017 Cuma 13:56

Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren teknik personele verilen otobüs filosuna yeni katılan KENT ve DORUK modellerinin teknik eğitimi sürdürülüyor. OTOKAR AKADEMİ ile kurulan koordinasyon çerçevesinde, firma yetkilileri tarafından bakım atölyesinde verilen eğitimde araçların bakım, onarım ve arıza giderme süreçlerine yönelik teknik eğitim ve uygulamalı dersler veriliyor.

Büyükşehir yetkilileri, personelin filodaki araçlara yönelik teknik bilgisini artırmak, zaman ve maliyet giderlerini minimuma indirmek adına yapılan çalışmaların diğer marka araçlar için de devam ettiğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.