Umutsuzluğa kapılmayın!

Eskişehirspor’un Boluspor ile 2-2 berabere kalarak aldığı 1 puan taraftar cephesinde hüzün yaratsa da ETB Başkanı Murat Diri ve çok sayıda taraftar camiayı umutsuzluğa kapılmaması yönünde uyardı.

Umutsuzluğa kapılmayın!
04 Mart 2017 Cumartesi 16:23

Karamsarlığa kapılmayın!

Sosyal medyadan yorum yapan çok sayıda taraftar alınan 1 puandan duydukları memnuniyetsizliği dile getirirken, umutsuzluğa kapatılmaması yönünde uyarılarda bulundu.  Eskişehirspor taraftarlar birliği başkanı Murat diri de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu iadeleri kullandı: Hemen karamsarlığa kapılmayın! Mücadelemiz son saniyeye kadar sürecek. Olumsuz yorumlarınız ile camiaya umutsuzluk tohumu serpenler kendilerine çeki düzen versin. Daha önümüzde çok hafta var. Puan tablosu çok değişir. Öyle ya da böyle süper lige çıkacağız. İnanmayıp olumsuz hava oluşturanlar. 11 hafta sussun. Zaten şuan çok bildiğini zannedenler yüzünden bu haldeyiz. Kimse boş yorum yapmasın. Avrupa'ya giden takım şu an bu haldeyse dedikodular yüzünden bu hale geldi. Hala dedikodu yapmak neyin ısrarı. Elimizdeki topçu da bu, hoca da bu, yönetim de bu, ö elimizden gelen başka bir şey yok. Şehrin belediyeleri, vekilleri acilen kaynak bulup takıma maddi katkı sağlamaları gerekmektedir. Bir köşeye geçip Eskişehirspor'un yok oluşunu izleyenlere hakkımız helal olmaz. Bütün şehir tek vücut olup. Şampiyonluğa inanması gerekmektedir.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.