TÜFAD'DAN YÖNETİME TEPKİ

TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Teknik Direktör Fuat Çapa'nın görevini bırakması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TÜFAD'DAN YÖNETİME TEPKİ
12 Eylül 2019 Perşembe 14:32

TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Teknik Direktör Fuat Çapa'nın görevini bırakması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetimi hedef alan Bingöl " TÜFAD  Eskişehir şübesi üyesi olan, Eskişehir spor Teknik Direktörü Sayın Fuat Çapa gelişen daha doğrusu gelişemeyen olaylar nedeniyle görevinden ayrılmak durumunda kalmıştır. Bir yönetim Başkanı düşünün önce istifa ediyor sonra geri geldim diyor. Bir yönetim düşünün olana bitene olur diyor.Bir Başkan düşünün futbolculara Teknik heyete yönetime verdiği hiç bir sözü tutamıyor. Ama ben Başkanlığa devam edeyim diyor. Yönetimde olur efendim diyor. Bir Başkan düşünün  Basın açıklaması yapıyor. Yöneticilere çeşitli ithamlarda  bulunuyor. Yöneticiler basın toplantısı düzenliyor Başkanı suçluyorlar ve kongre kararı alıyorlar. Hoca takımla ilgilenirken, Başkan basın toplantısı düzenliyor. Teknik Direktör Sayın Fuat Çapa  kulübe zarar veriyor istifa etsin diyor. Yine beylik laf ederek tazminatını ben kulübe yük yapmayacağım ben ödeyeceğim diyor. Bugüne kadar verdiği sözleri tutmayan Eskişehirspor gibi bir kulübü yerle bir eden biri söylüyor bizlerinde inanmasını bekliyor. Yönetim sen artık Başkan değilsin diyor ama, alınan kongre kararını geri çekiyor. Sonra Sayın Osman Taş başkanlığında toplanıp kararlar alıyorlar. Çok net bu yönetimin Eskişehir'de karşılığı yoktur. Hiç bir kurum kuruluş ve tüzelkişilerden destek bulamazlar. Fuat hoca ayrıldı. Çünkü bu kadar canı gönülden çalışırsan,taşın altına elini değil gövdeni koyarsan, geçen sene bu takımı ve bizim çocuklara sahip çıkarsan, ceza tahtasını bir kaç arkadaşla uğraşıp çözersen. Takımı kümede tutarsan muhakkak karşılığını verirler. Eskişehirspor taraftarı yapılanları biliyor .Yine verilen ve tutulmayan sözlerden dolayı tepki için ayrıldığını biliyor. Yolun açık olsun hocam. Altınorduspor maçına takımı hazırlayan Altyapı hocalarımıza, üstyapıyıda yönetecek bilgi birikime sahip Teknik Heyete şahsım ve  TÜFAD adına başarılar dilerim"dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.