ŞİMŞEKLER GALİBİYET İSTİYOR

Ligin 24. haftasında bugün saat 14.00’da Giresunpsor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı amaçlıyor. Karşılaşma öncesi her iki takımın genel görüntüsünü sizler için değerlendirdik.

ŞİMŞEKLER GALİBİYET İSTİYOR
12 Mart 2017 Pazar 01:40

Es Es şeytanın bacağını kırmak istiyor
Ligde oynadığı son 5 karşılaşma galibiyete hasret kalan Kırmızı Şimşekler bugün oynayacağı karşılaşmada bu talihsizliğine son noktayı koymayı amaçlıyor. Eskişehirspor’da bugün oynanacak karşılaşmada kart cezası nedeniyle Kamil Ahmet Çörekçi forma giyemeyecek. Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli’nin sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Boffin, Tarık, Hakan, Aykut, Bilal, Hasan Hüseyin, Hürriyet, Uğur, Erkan, Ofoedu, Meye

Giresun evinde yenilmiyor
Ligin 13. Haftasında kendi evinde Sivasspor’a 2-1’lik skor ile mağlup olan Giresunspor bu karşılaşmanın ardından kendi evinde oynadığı son beş karşılaşmada Samsunspor’u 3-0 BŞ Gaziantep’i 2-1, Altınordu’yu 1-0, Şanlıurfaspor’u 3-1 ve Elazığspor’u 2-1 yendi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olan Giresunspor’da attığı 10 golle Giresunspor'un en skorer oyuncusu olan Özgür Can Özcan, Ümraniyespor karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşerek bugün oynanacak karşılaşmada görev alamayacak. Giresunpsor’un bugün oynanacak karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
 Eser, Berkan, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Hüsamettin, Panos, Volkan, David, Recep, Dodo, Issac Promise

22. randevu
Eskişehirspor ile Giresunspor şimdiye kadar 21 kez karşı karşıya gelirken bu karşılaşmalarda Eskişehirspor 15 kez galibiyet ile ayrılan taraf oldu. 4 maçta da Giresunspor sahadan galibiyet ile ayrıldı. Giresunspor’un sahasında oynanan 9 karşılaşmada Eskişehirspor 5 galibiyet imza atarken, Giresunspor 3 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Sezonun ilk yarısı Eskişehir’de oynan karşılaşmayı Eskişehirspor Semih’in golü ile 1-0’lık skor ile kazanmıştı.
Saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşma TRTSPOR’dan canlı olarak yayınlanacak.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.