Sezonun ilk golü 1puan getirdi

Ligin 4. Haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’u konuk eden Eskişehirspor haftayı haftayı 1 puan ile kapadı.

Sezonun ilk golü  1puan getirdi
04 Ekim 2020 Pazar 15:57

Geçtiğimiz hafta Altay karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Mustafa Özer ile yolları ayıran Eskişehirspor, ligin 4. haftasında Ümraniyespor’u konuk etti. 38. dakikada rakip Ümraniyespor penaltıdan bulduğu gol ile 1-0 öne geçerken, karşılaşmanın ilk yarısı Ümraniyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha iyi bir performans sergilen Kırmızı Şimşekler 63. Dakikada kazandıkları penaltıdan Onur Bayramoğlu ile faydalanamazken, Kırmızı Şimşekler’in golünü rakip futbolcu Ercan Coşkun kendi kalesine atarak kaydetti. Bu gol aynı zamanda Eskişehirspor’un bu sezon ilk golü olma özelliğini taşıyor.  Karşılaşmanın 88. dakikasında Eskişehirspor’un tecrübeli ismi Kıvanç 2. sarı karttan oyun dışında kalırken, karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Eskişehirspor puanını 2’ye çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.