OSMAN TAŞ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Eskişehirspor camiası yeni sezon öncesi transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağını merak ediyor. Eskişehirspor Başkanı Osman Taş bu konu hakkında yaptığı açıklamada, “85 futbolcudan, teknik adamlar ve kulüplerden imza almak gerekiyor. Transferin açılması çok zor görünüyor” dedi.

OSMAN TAŞ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI
08 Haziran 2019 Cumartesi 14:53

Eskişehirspor'daki son gelişmeleri ESGROUP Spor Servisi’ne açıklayan Başkan Osman Taş, “Eskişehirspor’un transferi açabilmesi için 85 futbolcudan, teknik adamlar, kulüpler ve FİFA’dan bulunan alacaklılardan imza alması gerekiyor. En büyük sorun ise, puan silme ve transfer cezası ile kulübün kapısına dayanan FİFA dosyaları. Pinto dosyasını çözüme ulaştırmak istiyor. 540 Bin Avro alacağı bulunuyor. Ruud Boffin’in, 480 Bin Avro alacağının ödeme günü geldi. Almanya’da kendisi ile bir görüşme daha yapacağım. Daha ismini saymadığım üç oyuncunun da FİFA dosyasını çözmemiz gerekiyor. Bu tabloya baktığımız zaman transferin açılması çok zor gözüküyor” dedi.

Mevcut kadro hakkında da konuşan Taş, “Elimizdeki mevcut kadroya da ciddi bir ödeme yapılması gerekiyor. Geçtiğimiz sezondan kalan 6 Milyon TL’nin üzerinde alacakları duruyor. Alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çeken yabancı futbolcularımız var. Pazartesi günü Sissoko’ya ödeme yapılması lazım.

​Kamal İssah ve Jesse’ye de ödeme yapılacak. Diğer futbolcularımız da ödemeleri bekliyor. Bu yüzden transferin açılmasından daha önemli olan şey, mevcut kadroyu elimizde tutabilmek” dedi. Diğer taraftan Eskişehirspor ve camiasının geride kalan ramazan bayramını da kutlayan Başkan Taş, yeni sezon ve hazırlıklarının hayırlı uğur olmasını diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.