Odunpazarı’nda yaz-kış spor

Spor alanında yürüttüğü çalışmalarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister." sözünü benimseyen Odunpazarı Belediyesi, 2017 yılında özellikle kadınlar, çocuklar ve gençlerin spor yapması için çalışmalarına devam etti.

Odunpazarı’nda yaz-kış spor
02 Ocak 2018 Salı 14:42

Faaliyetlerini Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürüten Odunpazarı Belediyesi, çocukların ve gençlerin yaz tatillerini değerlendirmesi için Spor Yaz Okulları açtı. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 2017 yılında açılan Spor Yaz Okulu’nda 5 ayrı spor dalında faaliyet yürütüldü. 659 sporcunun katıldığı Spor Yaz Okulları’nda futbol kursuna 303 erkek sporcu, basketbol kursuna 111 erkek sporcu, voleybol kursuna 127 kadın sporcu, Taekwando kursuna 44’ü kadın 42’si erkek olmak üzere 86 sporcu, Aerobik Jimnastik Kursuna ise 32 kadın sporcu katıldı.

Kadınları spor yapmaya teşvik eden Odunpazarı Belediyesi, kış aylarında kadınların hareketsiz kalmaması için 5 ayrı dalda kurs düzenledi. Pilates step aerobik, zumba, gösteri dansları, jimnastik bale ve çocuk jimnastiği alanlarında açılan kurslara çoğunluğu kadın olan bin 250 sporcu katıldı.

Odunpazarlı kadınlar yaz aylarını evlerinde hareketsiz geçirmedi. Kış aylarında kadınlar için kurslar açan Odunpazarı Belediyesi, yaz aylarında ise kadınları parklarda spor yapmaya yönlendirdi. Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Gökmeydan

 Mahallesi’nde bulunan Kentpark’ta, Yenikent Mahallesi’nde bulunan Seramik Parkta ve Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Osmangazi Parkı’nda kadınlar için düzenlenen spor faaliyetlerine 1200 kadın sporcu katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.