LİGE VEDA ETTİK...

Eskişehirspor, Altay karşısında oldukça iyi başladığı karşılaşmanın 53. dakikasında Mehmet Özcan ile 68. dakikada ise Onur Bayramoğlu ile 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maç böyle devam edecek derken, Eskişehirspor 85 ve 86. Dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle hem şık bir galibiyete hem de lige veda etti.

LİGE VEDA ETTİK...
27 Haziran 2020 Cumartesi 19:38

Eskişehirspor’un kazanması halinde ligde kalma umutlarını sonraki haftalara taşıyacağı maçta olmaz denilen oldu. Karşılaşmanın 85. Dakikasına kadar 2-0’lık üstünlüğünü koruyan Kırmızı Şimşekler 85 ve 86. Dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile 2-2’lik beraberlik ile sahadan ayrıldı. Bu sonuç ile Kırmızı şimşekler lige veda etti. 85. Dakikaya kadar ortaya konan futbol ve verilen mücadeleye yakışmayan sonuç ile Es Es’in lige veda etmesi taraftarı büyük üzüntüye boğdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.