KAAN AY’DAN SİTEM DOLU AÇIKLAMALAR

Eskişehirspor kulüp başkanı Kaan Ay düzenlediği basın toplantısında şehre vefa borcunu ödediğini belirterek, “karşılığı bu olmamalıydı” diye konuştu.

10 Mayıs 2019 Cuma 13:04

Başarının herkes tarafından sahiplenileceğini belirten Ay, “Başarısızlığı kimse sahiplenmez. Herkes “bu kulüp düştü” dediği noktada ben ve arkadaşlarım ismimizi koyduk bu kulübe. Kötü bir şey olsaydı ne olacaktı. Ben bu şehirdeki bütün kariyerimi bitirecektim” dedi.

KAFAYI ÇEKEN YAZIYOR

Afyon maçı ardından kendisine yöneltilen eleştire oldukça sert karşılık veren Kaan Ay,  “Afyon maçında ben yurt dışındayım hiç bir şey yok takım ligde kalmış taraftar beni istifaya davet ediyor. Biz ne yaptık ya. Her şeyi yapmışız kulübe bizi neden istifaya davet ediyorlar. Bu kulüp zaten böyle yapıla yapıla bu hale geldi. Afyon maçında ben yurt dışındayım takım kümede kalmış taraftar beni istifaya davet ediyor. Tatildeyiz ya! Benim kafa telefonda şu arıyor, bu arıyor. Yalan yanlış bilgiler ile insanların beynini yıkadılar. Bu sosyal medya olayı sıkıntılı bir olay. Kafayı çeken yazıyor. Hep öyle yapıla yapıla bu hale geldi bu kulüp.” dedi.

BEN VİCDANEN RAHATIM

Kendisinin vicdanen rahat olduğunu belirten Ay Şöyle konuştu:  Ben vicdanen rahatım. Samimi bir şekilde mücadele ettim. 4 aydır evime gitmiyorum, işime gitmiyorum. Karşılığı bu olmayacaktı bana. Gerçek samimi Eskişehirsporluların vicdanına bırakıyorum. Menfaati olmayan insanların vicdanına bırakıyorum ben.  Bildiğiniz üzere kongre sürecine girdik. Proje üretebilecek, futbolcu satmadan yöneten, acil başkanlar arıyorlarmış. Kulübün kayıtları açıktır. Hemen gelip bu kulübe sahip çıksınlar.. Kongre üyelerimize bir çağrı da bulunuyorum. 23 Mayıs’ta üyelerimiz gelsin buraya Eskişehirspor’un yeni yönetimi görevine devam etsin. Bir eleştiride kongre tarihi ile yapılıyor. Biz en yakın tarihi aldık. Maksat eleştirmek “şu ceket neden mor” diye adamı eleştirecekler. En yakın tarihi aldım daha ne yapayım. Bu şehre bir vefa borcum vardı. Her caddesinde her sokağında anımın olduğu, bu şehre bu hizmetleri yaparak vefa borcumu ödediğimi düşünüyorum. Arkadaşlarıma, Fuat hocama genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.  Eskişehirspor bu şehrin en değerli markasıdır. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benim kavga edecek bir yanım yoktur. Hepiniz hakkınızı helal edin.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.