ESKİŞEHİRSPOR’U VE RAKİPLERİNİ ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR

ESKİŞEHİRSPOR’U VE RAKİPLERİNİ ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR
11 Mart 2017 Cumartesi 09:11

İlhan Bayısın'ın "ESKİŞEHİRSPOR’U VE RAKİPLERİNİ ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR" başlıklı yazısı: 
Bu hafta Süper Lig yolunda rakiplerimiz olan Giresun, Yeni Malatya,  Sivas,  Göztepe takımlarını incelemek istedim.
Takımları incelediğimizde; bu haftaki rakibimiz Giresunspor ikinci yarı 15 puan toplamış en başarılı takım konumunda. Geçen hafta Ümraniye maçına kadar çok başarılı bir performans sergilemiş tüm maçlarını kazanmış. Ümraniye Giresun’a dur demiş. Giresun bu hafta bizimle oynuyor önümüzdeki hafta  Bolu’ya sonrasında Göztepe’ye  deplasmanına gidiyor . Bu hafta Giresun’dan puan veya puanlar çıkarırsak, eğer Giresun için zorlu bir süreç başlar. Bolu ve Göztepe deplasmanları Giresun’u zora sokar.  Arka arkaya iki zorlu deplasman vay Giresun’un haline,
Lider Malatya’ya gelince. İkinci yarı 13 puan toplamış. Bu hafta Şanlıurfa ile evinde karşılaşırken haftaya Manisa deplasmanına gidiyor. Şanlıurfa spor bana göre iyi takım ancak bir türlü ligde istediği yere ulaşamıyor.  İkinci yarı kötü sonuçlar alıyor. Bu kötü gidişe “dur” demek istiyorsa ki, o gücünün olduğuna da inanıyorum. Lidere bir sürpriz niye yapmasın? Malatya bir sonraki hafta Manisa deplasmanına gidiyor. Manisa iyi kapanıp kontra atak futbolunu en iyi oynayan takımlar arasında. Malatya’ya çelme takabilir. Ben lig başından beri Yeni Malatya’nın şansıyla gittiğine inanıyorum. Bu şans mutlaka dönecektir.
Sivas bana göre TFF 1.lig’in bizden sonraki en güçlü kadroya sahip takımı. Bizim de en güçlü rakibimiz. İkinci yarı 13 puan toplamış. Bu hafta evinde Balıkesir ile karşılaşacak haftaya Şanlıurfa deplasmanına çıkacak.
Diğer rakibimiz Göztepe bu hafta evinde Ümraniye’ye yenildi.  Haftaya bize geliyor. Sonrasında evinde Giresun ile karşılaşıyor. Buralarda yara alırsa hiç şansı kalmaz.
Gelelim bize; Teknik direktör değişikliği yaparak yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’deki en iyi teknik direktörleri sayın derseniz birçoğumuz Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş deriz. Sıralama değişebilir ama bu üçün dışına çıkmaz. Mustafa Denizli geldikten sonra hiç kazanamadık ama iyi futbol oynamaya başladık. Kurt hoca da takımı tanımaya başladı. Özellikle önceki hafta çok şanssızdık. Mustafa hoca gibi deneyimli bir hocaya sahibiz. Yeter ki futbolcular üzerine düşeni yapsınlar. Yaptığı basın toplantısında özellikle bu şehre bu taraftara çok güvendiğini belirtiyor kurt hoca.  Ben de Mustafa Denizli’ye herkes gibi güveniyorum.
Biraz şans
Biraz özveri
Biraz inanç
Bizi Süper Lig’e çıkarır.
Başka çaremiz yok zaten!
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.