ESKİŞEHİRSPOR MORAL ARIYOR!

Sezon başından bu yana kaos ortamından kurtulamayan Siyah Kırmızılı Kulübü yarın yapılacak kongre telaşı sardı. Saat 16.30’da başlayacak karşılaşmada Şimşekler’in hedefi 3 puan alarak moral kazanmak

ESKİŞEHİRSPOR MORAL ARIYOR!
05 Ekim 2019 Cumartesi 12:59

TFF 1. Ligi’nin 7’nci haftasında bugün saat 16.30’da Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak olan Kırmızı Şimşekler, galibiyetten başka birşey düşünmüyor. Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında tek golle teslim olan Es Es, bu yenilgiyi Fatih Karagümrük karşısında telafi etmenin hesaplarını yapıyor. Hatay karşısında alınan mağlubiyete rağmen oynanan oyundan memnun olan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan galibiyetten emin. Siyah-Kırmızılı Kulüpte cezası biten Emre Güral ve Kıvanç Karakaş görev verilirse sahada olacak. Sakat olan Ferhat Kiraz, Furgan Polat kesin olarak forma giyemeyecek. Cemali Sertel’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.