Eskişehirspor'da sözleşmesi bitecek futbolcularla...

Eskişehirspor'da seçim yaklaştıkça bazı sorunlar da su yüzüne çıkmaya başlıyor.

Eskişehirspor'da sözleşmesi bitecek futbolcularla...
15 Mayıs 2019 Çarşamba 15:02

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Es TV ekranlarında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı. Eskişehirspor'da seçim yaklaştıkça bazı sorunlar da su yüzüne çıkmaya başlıyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sözleşmesi bitmek üzere olan Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş ile ilgili olay açıklamalar yaptı.

Alakasız insanlar görüştü

“Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş’ın sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona eriyor. Bu oyuncular ile değişik değişik yöneticiler görüştü. Konu ile alakasız insanlar oyuncu ile görüştüğü için iş buralara kadar geldi. Şu anki mevcut kadro ile sezona başlamış olsaydık ben inanıyorum ki ilk 6 takım arasında yer alıyorduk. Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Denizlispor, Gazişehir Gaziantep, Ümraniyespor gibi takımlardan puan almışız. Bu takımların ligdeki sıralamalarını biliyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.