Eskişehir Basket Koçu Berrocal “Gelişmeye devam ediyoruz”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 84-78 mağlup olan Eskişehir Basket’te koç Josep Maria Berrocal, “Takım olarak gelişmeye devam ediyoruz. Daha iyi olmak için çok çalışmalıyız” dedi.

Eskişehir Basket Koçu Berrocal “Gelişmeye devam ediyoruz”
11 Mart 2018 Pazar 15:43

Koç Josep Maria Berrocal, savunmada etkili olamadıkları için maçı kaybettiklerini belirtti. Üst üste kaybedilen maçlardan birini geride bıraktıklarını anlatan Berrocal, “Son çeyrekte iyi oynadık. Farkı da kapattık. Bunu nasıl tüm maça yayabiliriz bunu düşünüp, çalışmalıyız. Kaybettiğimizde takım halinde kaybediyoruz. Bu seviyede savunmada başarılı olamazsanız maçı kazanmanız çok güç olur” dedi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçta Galatasaray’a karşı son topa kadar mücadele ettiklerini ancak bu mücadelenin yeterli gelmediğini ifade eden İspanyol koç Berrocal, “Her maç olduğu gibi bu maça da aynı istekle çıktık. Ancak yeterli olmadı. Daha iyisini yapmalıyız. Takım olarak gelişmeye devam ediyoruz. Daha iyi olmak için çok çalışmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Eskişehir Basket’te sakatlık şoku

1 aydır sakatlıkları süren Sean Marshall ve Rowland’a iki isim daha eklendi. Yunus Emre Sonsırma ve Viacheslav Kravtsov’un cumartesi günü oynanacak Karşıyaka maçında süre alıp alamayacağı belirsizliğini koruyor. Eskişehir Basket’te sakatlık şoku sürüyor. 1 aydır parkelerden uzak kalan Marshall ve E. J. Rowland’a Yunus Emre Sonsırma ve Viacheslav Kravtsov da eklendi. Siyah Kırmızılı yönetimin açıkladığı sakatlık raporuna göre yaklaşık 1 aydır sakatlıkları süren E. J. Rowland ve Sean Marshall’ın tedavilerine devam edilirken iki ismin bir müddet daha parkeden uzak kalması bekleniyor.Öte yandan ligin 20. haftasında oynanan Galatasaray Odeabank maçında ayak bileğinden sakatlanan Viacheslav Kravtsov ve kalfından sakatlanan Yunus Emre Sonsırma’nın ise tedavilerine hemen başlandı. 17 Mart Cumartesi günü saat 20.15’te Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak Pınar Karşıyaka maçında iki ismin süre alıp alamayacağı henüz belli değil.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.