ES ES MENEMEN MAÇINA ÇIKAMAYABİLİR

ES ES MENEMEN MAÇINA ÇIKAMAYABİLİR
21 Eylül 2019 Cumartesi 18:59

Eskişehirspor kötü günleri bir türlü atlatamazken felaket haberleri de üst üste geliyor. Dün akşam bir -3 puan cezası daha alan Es Es'te yönetim bu sabah saatlerinde kongre kararı aldı. Kongre kararı ile bir nebze olsun nefes alacağı düşünen camia bu sefer de Menemenspor maçıyla ilgili iddia ile çalkalandı.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'nin Twitter adresinden yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Diri'nin açıklamalarına göre Eskişehirspor kulübü yarın TFF 1. Lig'in 5. haftasında oynanacak ve evsahibi olacağı Menemenspor maçında gerekli yükümlülükleri getirmesi için ihtiyacı olan parayı bulamadı. Eğer Eskişehirspor gerekli parayı bulamaz ise TFF yetkilileri maçın oynanmasına izin vermeyecek ve Es Es bir -3 puan cezası daha alacak.

İşte Murat Diri'nin açıklamaları

"Eskişehirsporumuzun yarın maça çıkabilmesi için 30 Bin liraya ihtiyaç vardır. Güvenlik kumanya vb maç günü ihtiyaçları sağlanamadığı takdirde kulübümüzün yerine getirmesi gerekenleri sağlamadığı için maç oynanmasına müsaade edilmiyor federasyon -3 cezası daha gönderebilir.

Eskişehirspor sevdalılarını bu sürece destek olmaya 30 bin lira eksiği gidermeye yardımcı olmaya çağırıyoruz. Umarım tweet attığımız kadar destek olmaya geldiğinde de umarım başarılı oluruz. Osman Başkan 30 verdi 30 bin daha lazım lütfen duyarsız kalmayalım. -3 daha yemeyelim..

Yarın tüm şehrimiz silkelenip kendine gelmeli ve sahadaki onlarca olumsuzluğa rağmen mücadele eden takımımıza destek olmalıyız. Eskişehirspor çok küme düştü ama taraftarı hiç küme düşmedi. Tüm taraftarımızın şehrinin armasına sahip çıkması gerekmektedir.

-8 puandayız ve 5. Hafta maçına çıkıyoruz. Eskişehirspor’un taraftarından başka kimsesi olmadığını yeniden görüyoruz. Elinizi vicdanınıza koyun ve yarın tribünlerdeki yerlerimizi alalım. Kapıda kendi elimizden ne gelirse toplayıp maç primi olarak takıma dağıtalım. Vazgeçmedik.."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.