ERKAN ZENGİN'E SERT TEPKİ

Eskişehirspor'un eski futbolcularından Erkan Zengin'e Ali Tandoğan çok sert tepki gösterdi.

ERKAN ZENGİN'E SERT TEPKİ
14 Mayıs 2019 Salı 12:46

TFF 2. Lig Play-off çeyrek final rövanş maçında Fatih Karagümrük, sahasında Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti. İlk maçı da deplasmanda 1-0 kazanan Fatih Karagümrük, tur atladı.

Tarihi Vefa Stadı'nda oynanan mücadele maç sonrası en çok konuşulan olay ise Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan maç sonrası sosyal medya hesabından Karagümlüklü oyuncu Erkan Zengin’e tepki göstermesi oldu.

Tandoğan " Oyuncular inanılmaz bir oyun serglediler. Maçı tek kale oynamamıza rağmen beklenmedik kaleci hatasından maçı kaybettik ama o sahada herşeylerini vermeye çalışan tüm oyuncularıma teşekkür ederiö. Bir yazıklar olsun Erkan Zengin'e. Yıllarca abi diyerek bize sevgi gösteren çocuk gitmiş bize sahada ve dışında yapmadığı terbiyesizlik kalmadı.  Devre arasında her türlü suçlu olmasına rağmen sırtımdan gelip bana vurup kaçmasına söyleyecek birşey bulamıyorum. Tüm takım arkadaşları gelip özür dilemesi ve herkesin takım içindeki hal ve hareketlerinden nefret etmesine rağmen bu karakteri bozulmuş futbolcuya yazıklar olsun diyorum" ifadelerini kullandı.


Etiketler; #erkan zengin
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.