Engelli yüzücüler Eskişehir’in gururu oldu

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübünün engelli sporcuları, Mersin Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasına katıldı.

Engelli yüzücüler Eskişehir’in gururu oldu
08 Mart 2017 Çarşamba 15:48

Su Sporları Merkezinde merkezde çalışmalarını sürdüren Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübünün engelli sporcuları Abdullah Tekin, Mehmet Bakır Eğilmez, Türker Sabri Erol, İsmail Gümüş, Ömer Faruk Ulu, Sümeyye Boyacı, Sena Dilek, Baran Doruk Şimşek 4-5 Mart 2017 tarihlerinde Mersin'de Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonasında Eskişehir’i temsil etti. Özel olarak dereceleri alınan Sümeyye Boyacı S-5 kategorisinde 50 metre sırtüstünde ve 50 metre kelebekte, Mehmet Bakır Eğilmez S-1 kategorisinde 100 metre sırtüstünde dünya şampiyonası barajlarını geçme başarısını gösterdi. Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Aydın, engelli sporcuların ilk defa yarışlara katılmalarına rağmen kendi kategorilerinde beklenenden daha iyi performans gösterdiklerini kaydetti. Aydın, “Çok güzel bir deneyim yaşadılar. Özellikle 8 yaşındaki sporcumuz Baran Doruk Şimşek’in elde ettiği dereceler ile tüm kulüplerin ilgi odağı olduğu, bir sonraki müsabakada kürsüye çıkmak için daha çok çalışarak daha da iyi sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.