DEMİRCİOĞLU'NDAN LİSANS AÇIKLAMASI

Eskişehirspor Genel Sekreteri Selim Demircioğlu yazılı bir açıklama yayınladı.

DEMİRCİOĞLU'NDAN LİSANS AÇIKLAMASI
12 Eylül 2019 Perşembe 15:27

Eskişehirspor Genel Sekreteri Selim Demircioğlu  yazılı bir açıklama yayınladı.Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Demircioğlu, " Kulüp lisansı çok ama çok zor tabi dürüstlükle, parasız ve kanuni olarak" dedi. 

İşte Demircioğlu'nun açıklamaları: 

Ben şahsım adına pek çok kişi gibi kongre istiyorum. Ve olması için de yönetimde elimden geleni yapıyor, maksimum sabrı gösteriyorum. Yalnız değilim tabi ki.
Ancak tartışılması gereken konular yapılması gereken işler var. Tabi ki para da lazım. Var mı yok. Gelecekler var, gelebilme ihtimali olanlar var.

Misal Altınordu maçı alınsa, para problemi kısmen çözülse, çok zor ama kulüp lisansı halledilse, hatta bir maç daha alsak neler olur ?
Bana sorarsanız benim fikrim değişmez yine kongre. Söylediklerim gerçekleşmez ise ne olur? Yine kongre...

Ben yakın zamanda -6 beklemiyorum. Kulüp lisansı çok ama çok zor tabi dürüstlükle, parasız ve kanuni olarak...

Sportif başarı önce futbolcular ve teknik heyet işi...
Hukukilik tartışması ne yazik ki içinde bulunduğum dönem de dile geldi.
Diyorum ki keşke geçmiş yıllarda da camia olarak bu kadar hassas olsaydık. Neyse belki bir milat olur da artık hukuk içinde herşeyi hallederiz.
 

Etiklik, şeffaflık, adil olma herşey inşallah düzelir kulüpte.
Konuşsak birileri Eskişehirspor'a ihanet ile suçlayacak, sussak yine hainsin...
Kısacası bu is böyle kabul ediyorum, edip geldim...
Ama bu düşünce ile savaşmayacağım anlamına gelmez. Çünkü yola çıkarken dedim ben biz yanalım Eskişehirspor yaşasın.


Ben çıkıp tek istifa etsem birileri kahraman gibi görecek belki onurlu adam diyecek, birileri arkadaşlarına ihanet etti diyecek, başarı gelirse bana eleştiri gelecek, başarısızlıkta bak adam haklıymış diyecek. Problem bu değil aslında...
 

Ekseriyet "bir olmak" gerektiğini anladığında ve uyguladığında bu iş çözülecek ve hızlı yol alınacak. Yoksa düzen devam eder...

Kongre ile ilgili yeni oluşum yada oluşumlardan çekinmek bana göre çok gereksiz. Ama bir o kadar bilinmeze güvenmek ve desteklemek de gereksiz. Siz bırakın da belki başka çıkanlar olur söylemi ise artık bana yetti...

Her ne kadar çıtayı yüksek koysa, vitrin gereksiz parlak olsa da, para konusunda büyük hata yapılsa da bizim yönetim tarzında kongre öncesi oluşmalı adaylar. Oturulsun konuşulsun. Yazılsın, protokol imzalasın. Sonra kimse dediydim, dememiştim, diyemesin. Şeffaflık orada başlasın sonra yonetimlerde devam etsin. Güç kavgası değil Eskişehirspor için kavga edilsin tartışılsın. Ve gerçekten iyi olan kazansın delege sahibi olan değil... Seçimli kongre ihanettir diyenleredir sözüm. Tek listemi ihtiyaç olan. O zaman geri duranlar mertçe ortaya çıksın, biraraya gelinsin, uzun uzun gerekirse günlerce konuşulsun... Yine en azından belli bulutlar birleşsin şimşekler çaksın.

Başka türlü yaşanacaklar net olarak ortadadır. Bu toplantılar için elimden gelen her çalışmaya varım. Yüreği olanları, Eskişehirsporluyum diyen yetkili etkili herkese açık davettir. Ve başka çözüm yolu da yoktur...

Para başarı demek değildir ama paran yoktu niye geldin demek de komik oluyor benim için. Hele benim yanlış bakmadıysam ilk 50'de olmam ise trajikomiktir. Bilginiz olsun dedim...

Bu arada Osman başkanı ya da başkalarını zaman zaman eleştirmem doğrularını, yaptıklarını görmezden gelmek demek değildir... Misal şimdi iyice baktım şu anda Eskişehirspor da yönetici veya üye olarak en yüksek alacağı olan üçüncü kişi Osman başkan.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.