DEMİRBAKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan önemli açıklamalarda bulundu.

DEMİRBAKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
18 Eylül 2019 Çarşamba 15:37

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Radyospor canlı yayınında Salim Manav'ın sorunu yanıtladı.

Canlı yayına telefonla bağlanan tecrübeli çalıştırıcı, “İnanmasam görevi kabul etmezdim. Taraftara, camiaya, basına kısacası tüm Eskişehir’e inanıyorum. Kendime güveniyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum. Daha önce bu şartlar altında çok mücadele ettik. İlk defa bu tablo ile karşılaşmayacağız. İnşallah verdiğimiz sözü yerine getirerek bu sezonu rahat bir şekilde tamamlayacağız" dedi. Demirbakan Türk futboluna önemli isimler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, "Kadromuzda genç ve tecrübeli oyuncular var. Türk futboluna önemli isimler kazandırmaya elbette devam edeceğiz. ‘Ben mücadeleye hazırım, savaşmak istiyorum’ diye her genç oyuncunun forma giyme şansı var" diye konuştu. 

9 PUAN NEDEN OLMASIN 
Demirbakan 3 maçtan 9 puan çıkartmanın planlarını yaptıklarını aktararak, Eskişehirspor taraftarı kulüplerinin düştüğü bu duruma sessiz kalmayacağını düşünmüyorum. Alınan sonuçlarla da beraber kısa sürede güzel bir birlik beraberliğin yakalayacağımıza inanıyorum. Milli aradan önce üç zorlu maça çıkacağız. Alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. 9 puan neden olmasın diyoruz. Menemenspor ve F. Karagümrük ile içerde oynayacağız. F. Karagümrük maçından önce de Hatayspor deplasmanına çıkacağız. David Odonkor da teknik kadromuzda yer alan dünyaca da tanınan bir isim. Almanya ile aramızda bir köprü olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.