BÜYÜKŞEHİRLİ SPORCULAR MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Amatör sporlara ve sporculara desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, açtığı ücretsiz spor okullarında yetiştirdiği başarılı sporcuları milli takımlara yollamaya devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİRLİ SPORCULAR MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ
05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:24

Amatör sporlara ve sporculara desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, açtığı ücretsiz spor okullarında yetiştirdiği başarılı sporcuları milli takımlara yollamaya devam ediyor. Son olarak Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nde yetişen U-15 yaş kategorisinde 3 sporcu milli takım kampına davet edildi. 

Hayata geçirdiği şehircilik çalışmalarının yanı sıra görev ve sorumluluğu gereği amatör sporlara da büyük destek olan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde yetiştirdiği başarılı sporcular ile Eskişehir’i milli takımlar düzeyinde temsil ediyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde yetişen 3 hentbolcu Ankara’da düzenlenen U-15 milli takım kampına davet edildi.
 2 Ağustos tarihinde Ankara THF Spor Kompleksinde toplanan milli takım kampına katılan Büyükşehir sporcuları Nevzat Serkan Akyol, Efecan Pehlivan ve Berat Çötok milli takım düzeyinde Eskişehir’i temsil etmekten büyük gurur duyduklarını ifade ettiler. 

Sporcuları tebrik eden Başkan Büyükerşen ise “Amatör sporlara verdiğimiz desteğin böylesi güzel davetler ile karşılığını aldığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Nevzat Serkan, Efecan ve Berat’ın da diğer milli sporcularımız gibi Eskişehir’i ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Ailelerini ve antrenörlerini tebrik ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.