BÜYÜKŞEHİR’İN SPORCULARI ENGEL TANIMIYOR

Ankara’da Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları 3 ayrı kupa kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

BÜYÜKŞEHİR’İN SPORCULARI ENGEL TANIMIYOR
02 Aralık 2019 Pazartesi 16:00

Amatör sporlarda engelli sporculara büyük destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda da önemli başarılara imza attı. 4 ayrı sporcuyla Eskişehir’i başarıyla temsil eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü takımlarda 3 ayrı kupa kazandı. Sporculardan Mustafa Özdemir 8. klasta, Aydın Demirkol 10. Klasta Türkiye şampiyonu olurken Ayhan Uysal 9. ve 10. klaslarda Türkiye ikincisi oldu. Ferdi müsabakalarda 2 altın 1 bronz madalya kazanan Büyükşehir sporcuları düzenlenen şampiyonada büyük bir başarıya imza attılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi engelli sporculardan güzel bir hediye aldıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise engelleri aşarak şampiyonadan büyük bir başarıyla dönen sporcuları tebrik etti. Amatör branşlara desteklerinin süreceğinin altını çizen Başkan Büyükerşen, özellikle engelli sporcuların farklı branşlarda güzel sonuçlar elde etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.