BÜYÜKŞEHİR’İN ÖZEL SPORCULARI MADALYALARI TOPLUYOR

Antalya’da düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin özel 2 sporcusu toplamda 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

BÜYÜKŞEHİR’İN ÖZEL SPORCULARI MADALYALARI TOPLUYOR
21 Şubat 2020 Cuma 15:29

Amatör sporlara ve sporculara büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen müsabakalarda madalyaları toplamaya devam ediyor. Son olarak Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyesi sporcusu Efe Alpar Güler katıldığı 7 yarışta 7 madalya kazanarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya kazandı. Ayrıca aynı yarışlarda Asya Kaynak da katıldığı 6 yarışta 3 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Sporun özel sporcuların hayatında büyük önem taşıdığını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.