"BU YOLDAN ÇIKACAĞIZ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli “Kalan 33 puandan 7-8 puanlık bir kayıp bizi hedeflerimizden alı koymaz” dedi ve ekledi: Benim ömrüm bu hesapları yapmakla geçti.

"BU YOLDAN ÇIKACAĞIZ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"
09 Mart 2017 Perşembe 10:13

Erkan olayı geride kaldı
Erkan olayı geride kaldı. Bir antrenman programı var. Buna hem takım kaptanı, hem diğer arkadaşlar olabildiğince dikkat etmeli. Kısa süren bir ayrılık oldu. Erkan, şuanda takım arkadaşlarının yanında.
Mücadeleyi futbola yansıtamadık
Ümraniye maçında iyiye yakın bir görüntü sergiledik. Takım bu maçta hem bana, hem taraftara olumlu sinyaller verdi. Bolu maçında ise öne geçtikten hemen sonra gol yememiz ve daha sonra mağlup duruma düşmemiz üzerimizde baskı oluşturdu. Mücadelemiz iyi olmasına rağmen sahada ortaya konan futbol bu mücadelenin karşılığı değildi. O maçtan sonra 1 puan kazandık mı kaybettik mi onu göreceğiz demiştim. He rşeye rağmen Bolu’dan gelen 1 puan bizim için iyi oldu alınan sonuçlara bakılınca. Biz bir yola girdik. Hedefimizi gerçekleştireceğiz. Kimse kuşku duymasın öyle ya da böyle girdiğimiz bu yoldan çıkacağız.
7-8 puan bizi hedefimizden alı koymaz
Önümüzde 33 puan var. 11 maçlık seride kaybedeceğimiz 7-8 puan bizi hedefimizden alı koymaz. Bu kayıplara rağmen hedefe ulaşırız. Önemli olan bu puanları nerede kaybedeceğiz. Kimse bu hesapları yapmıyordur. Benim ömrüm bu hesaplarla geçti. Tutmayanlar oldu ama çoğu tuttu. Burada da bu hesap tutacaktır.
Haftanın en önemli maçı
Giresunspor şuanda 1 puan ile bizim üzerimizde haftanın en önemli maçı olacak. 2 takımın konumu göz önüne alındığında zor bir karşılaşma olacak. Ama biz galibiyet hedefliyoruz
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.