BU 1965 RUHUDUR

Eskişehirspor Genel sekreteri Erdal Şahbaz: Yönetim, teknik kadromuz ve futbolcularımızla birlikte başından beri hedeflediğimiz yere ulaşacağımıza emin bir biçimde yolumuza devam ederek kalan dokuz haftayı bu amaca uygun değerlendireceğimizden eminiz.

BU 1965 RUHUDUR
21 Mart 2017 Salı 17:56

Göztepe karşılaşmasında taraftarın sergilediği olağanüstü görüntüler ardından yönetimden açıklama geldi. Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, "Eskişehirsporumuz başından beri tek bir hedefle yola çıktı. Oda şampiyonluk ve Süper Lig'e yükselmektir. Herkesin bildiği gibi maalesef küme düşen takımızı, sadece Eskişehirspor'lular değil tüm Türkiye ve Eskişehir'imizi yakından takip eden bütün Avrupa ve dünyadaki insanlar, "Bu takım mutlaka ama mutlaka Süper Lig de ve Avrupa kupalarında olmalıdır." duygusunu belirtmişlerdir. Bu görüşün elbette bir nedeni ve temeli vardı. Oda herkesin bildiği ve kabul ettiği "taraftar" kültürüydü...! Son oynadığımız Göztepe A.Ş. maçında taraftarımızın gösterdiği performans bunun en iyi göstergesi oldu. Bu maçta taraftarın trübünleri doldurması, bütün maç boyunca yüksek bir enerjiyle takımını desteklemesi, hazırladıkları kareografiler ile herkesin Eskişehirspor'un taraftarlık kültürünün takdir edilmesinin bir tesadüf olmadığının, bunun tarihsel, derinlikli, 1965 ruhu olan bir durum olduğunu söylemek isterim.Ve bizim açımızdan oynayan, hırslı, amacı olan, sahada ne yapacağını bilen futbolcuların yanında böyle güçlü bir taraftarın olmasının ne kadar gurur ve güç verici olduğunu da belirtmek isterim.Büyük taraftar bilmelidir ki; "Yönetim, teknik kadromuz ve futbolcularımızla birlikte başından beri hedeflediğimiz yere ulaşacağımıza emin bir biçimde yolumuza devam ederek kalan dokuz haftayı bu amaca uygun değerlendireceğimizden eminiz." diye konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.