AİLE PİKNİĞİNE A MİLLİ TAKIM DA KATILACAK

Eskişehirspor 2. Başkanı Osman Taş ve ETB Başkanı Murat Diri önderliğinde 24 Mart Pazar günü piknik düzenlenecek.

AİLE PİKNİĞİNE A MİLLİ TAKIM DA KATILACAK
22 Mart 2019 Cuma 16:38

Eskişehirspor 2. Başkanı Osman Taş ve ETB Başkanı Murat Diri önderliğinde 24 Mart Pazar günü piknik düzenlenecek. Gerçekleşecek olan piknik öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği  Başkanı (ETB) ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri pikniğe A Milli Takımının da katılacağını duyurdu.

Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirsporlu Futbolcularımız ve Fuat Hocamız etkinliğimize katılacaklar. Eğer bir aksilik olmazsa Milli Takımımız da pikniğimize gelecek. Pikniğimizde 18 yaş altı kardeşlerimiz ailesiyle beraber gelmediği sürece piknik alanına alınmayacaktır.  Pikniğimize gelen taraftarımızın sadece kendileri için yiyecek ve içeceklerini getirmeleri gerekmektedir. İsteyen taraftarımız ufak kilimler veya çadırlar getirerek yeşil alana serebilirler. Çocuklarımız için ücretsiz eğlenceler aktiviteler (palyaço boyama vb oyunlar) Alkol satışı kesinlikle yoktur. Ata binmek isteyen taraftarımız içinde Midilli ve büyük atlar mevcuttur.  Çocuklarımız için çeşitli hayvanları görmek için imkan vardır. Yüzmek isteyen taraftarımız için havuz bulunmaktadır. Çocuklarımız için ekstra oyun alanları vardır. BandoESES’imiz ve yerel sanatçılarımız konser verecektir. Çeşitli oyunlar düzenlenecek ve kazananlara ESSTORE mağazamızdan çeşitli hediyeler verilecektir. Etkinliğimiz 13.00 itibariyle başlayacaktır. 20.00’a kadar devam edecektir. Gelen bütün misafirlerimiz siyah kırmızı veya Eskişehirspor forması giymesi zorunludur. Elinde mangalı olan da getirirse iyi olur. Etkinliğimize yer yoktur diye gelmemezlik yapmayın yaklaşık 2000 kişilik yer ayrılmıştır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.