ZİHNİ ÇALIŞKAN O PAYLAŞIMA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan  kendisi hakkında paylaşımda bulunan Ankara Kuşu’na sert tepki gösterdi.

ZİHNİ ÇALIŞKAN O PAYLAŞIMA ATEŞ PÜSKÜRDÜ
05 Eylül 2019 Perşembe 23:25

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ankara Kuşu, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu. ‘Akşam AK Parti İl Başkanı ile ilgili ilginç bir şey söyleyeceğim. Sıkı durun’ paylaşımında bulunan Ankara Kuşu birkaç saat sonra attığı tweet ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın CHP’ye çalıştığını iddia eden Ankara Kuşu, Çalışkan ile CHP’li bir ismin yazışmalarını da paylaştı.

Bu paylaşıma AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan sert tepki geldi. Çalışkan suç duyurusunda bulunduğunu ifade ederek, “Hakkımda yazılan haber tamamen asılsız olup, bu yalan hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Biz ölümüne AK Davamıza ve Cumhurbaşkanına bağlıyız” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.