Taşel: Güçlü örgütle, güçlü iktidar bizi bekliyor

CHP Eskişehir İl Örgütü Kongresi’ne sayılı günler kala il başkanlığı adaylığını açıklayan Recep Taşel, “Güçlü örgütle, güçlü iktidar bizi bekliyor” dedi.

Taşel: Güçlü örgütle, güçlü iktidar bizi bekliyor
08 Şubat 2020 Cumartesi 16:22

İl binasında çok sayıda CHP’linin katıldığı adaylık açıklamasında Taşel, bundan sonraki süreçte güçlü bir demokrasi cephesi yaratmak zorunda olduklarını belirterek şöyle konuştu:  Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile zaten kör topal giden parlamenter sistemimizi arar hale geldik. Ekonomi ve dış politikada geldiğimiz nokta son derece kaygı veriyor. Bu noktadan hakaretle yeni bir anlayışa, çoğulcu bir demokrasiye, yenilenmiş ve gelişmiş bir parlamenter sisteme ihtiyacımız var.

Geniş bir demokrasi cephesi yaratmak zorundayız.

Toplumun tüm kesimleri ile barışık kendisini bu cephede hisseden tüm yurttaşlarımızla, işbirlği ve güç birliği yapmaya hazır olmalıyız.

Yerel seçim başarımızı ülke yönetimi için iktidarla taçlandırmak istiyoruz. O nedenle, yapılacak çok işimiz var.

Örgütlü bir çalışma modeli ve dinamik bir yönetim anlayışı, başarıyı da beraberinde getirecektir.

Bunun için, Cumhuriyet Halk partili belediyelerimizin, sosyal demokrat halkçı belediyecilik yaklaşımına katkı vereceğiz. Muhtarlıklardan başlayarak, sivil toplum kuruluşları, sendikalar meslek örgütleri, odalar ve diğer tüm kesimlerle buluşmaya gayret edeceğiz.

Bu kesimlerin beklenti, talep ve önerilerini belediyelerimize ulaştırırken belediyelerimizin de çalışmalarını iletecek bir köprü olacağız.

Kırsal ve merkezde her sokakta örgütümüzün izi olacak. Özellikle, kırsal ilçe örgütlerimizin güçlenmesine katkı sağlayacak projeler üreteceğiz. Üreten her kesimin sesi ve nefesi olacağız. Parti içi barış ve parti içi yarış konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Parti içi eğitimi önemseyeceğiz. Kentin çıkarları için ihtiyaçları tespit edeceğiz. İhtiyaçlara çözüm odaklı yaklaşacağız. Bu amaçla, tüm kurumlar, bürokrasi ve siyasetçiler ile iletişim halinde olacağız. Şeffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Dünü konuşan değil, geleceğe ışık tutan yeni bir siyaset anlayışı ile yöneteceğiz. Cumhuriyet Halk partisi için tüm gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Adaylığını açıklayan Recep Taşel “Güçlü örgütle, güçlü iktidar bizi bekliyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.