Muhtardan teşekkür plaketi

Yusuflar Mahallesi Muhtarı Selim Özen, mahalle sakinleri adına AK Parti Milletvekili Harun Karacan’a kendilerine verdikleri destekten dolayı plaket verdi

Muhtardan teşekkür plaketi
25 Mart 2017 Cumartesi 14:40

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Yusuflar mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması hakkında bilgiler verdi ve mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. Yusuflar Mahallesi Muhtarı Selim Özen mahalle sakinleri adına Karacan’a her zaman yanlarında olduğu ve vermiş olduğu destek için teşekkür plaketi takdim etti.  Karacan ise; cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasının ülkemiz için büyük bir fırsat olduğunu, tüm iç ve dış engelleme isteklerine rağmen ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacak olan bu seçimin de önemini vurguladı. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dile getirdiği bu toplantıda Karacan, “Biz AK Parti olarak sizin sorunlarınıza çözüm bulmak için her zaman hazırız” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.