Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nu yuhalatmadı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlere 'hayır deyin' diyor" dedi. Bu esnada salonu dolduran gençler ise Kılıçdaroğlu'nu yuhaladı. Ancak Müezzinoğlu, "Yuh yok. Allah onlara da akıl fikir versin" diyerek yuhalamamalarını istedi.

Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu'nu yuhalatmadı
05 Mart 2017 Pazar 18:36

Bursa’da bir dizi ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Bursa İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Müezzinoğlu, referandumda 'hayır' kampanyası yürüten CHP'yi eleştirdi. Salonu dolduranlara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlerden 'hayır' oyu kullanmalarını istediğini aktaran Müezzinoğlu, gençlerin Kılıçdaroğlu’nu yuhaladığını görünce, "Yuh yok. Allah onlara da akıl fikir versin. Onlara bir dost tavsiyesinde bulunacağım. CHP'li gençlere ve CHP'nn başarılı olmasını isteyen tüm CHP'lilere sesleniyorum. Bu tavsiyemi tutarlarsa onlar kazanacak. Türkiye ve millet kazanacak. Onlar Recep Tayyip Erdoğan'a bir baksın. Mahalleden sokaktan gelmiş 18 yaşında. Şayet gençlere inanır ve güvenirlerse, gençlere yetki verirlerse Kılıçdaroğlu gider başarılı genç bir yönetici gelir. O genç insanın milletle kavgası da olmaz. Kasetle genel başkanlığa da gelmez. 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.