MHP ODUNPAZARI 2019 SEÇİMLERİNİN STARTINI VERDİ: “ODUNPAZARI’NI GELECEĞİN YILDIZI YAPMAYA HAZIRIZ”

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, 2019 yerel seçimlerin startını verdi. Kahveci; “MHP olarak 400 bin nüfusa dayanan Odunpazarı geleceğin yıldızı yapmaya, üretken belediyecilik ülkümüz ile hazırız” dedi.

MHP ODUNPAZARI 2019 SEÇİMLERİNİN STARTINI VERDİ:  “ODUNPAZARI’NI GELECEĞİN YILDIZI YAPMAYA HAZIRIZ”
15 Mart 2018 Perşembe 13:27

Esgündem26.com: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı, basın mensuplarıyla bir araya geldi, gündemi değerlendirdi. MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, 12 Mart 2017’de gerçekleşen kongrede delegelerin oylarıyla göreve geldiklerini, yönetim, başkanlık ve divanını oluşturduklarını, mahallelerde ise başkanlarını ve kadın kolları başkanlarını atayarak, yapılanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. 

“Tabana inmenin en güzel yolu sosyal projeler”

Tabana inmenin en güzel yolunun sosyal projelere imza atmak olduğunu belirten Kahveci, bir yıl içerisinde yapılan çalışmaları paylaştı. Ramazan ayında birçok aileye erzak yardımında bulunduklarını aktaran Kahveci, Ramazan ve Kurban Bayramı’nda çocuklara bayramlık, kış nedeniyle de mont ve ayakkabı temininde bulunduklarını söyledi. 

“Sorunları tespit ettik, projelerimiz hazır”

Teşkilat çalışmaları kapsamında tek tek Odunpazarı’nın bütün mahallelerini gezdiklerini, muhtar, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak mahallelerindeki sorunları tespit ettiklerini anlatan Kahveci, tespit edilen eksikler doğrultusunda yerel seçimler için projeler hazırladıklarını ifade etti. Kahveci, iddialı projelerle, seçime hazır oldukları mesajını verdi.

“Odunpazarı’nı geleceğin yıldızı yapmaya hazırız”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u da eleştiren Kahveci, Kurt’un 88 milyon lira borç ile devraldığı elediyenin bugün 175 milyon lira borcu olduğunu savundu. Kurt’un gözle görülür hiçbir projesi olmadığını söyleyen Kahveci, “Hamamyolu’nun hali belli. 13 milyon lira ile ihaleye çıkan proje, yaklaşık 20 milyon lirayı buldu. MHP olarak 400 bin nüfusa dayanan Odunpazarı geleceğin yıldızı yapmaya, üretken belediyecilik ülkümüz ile hazırız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin  söylediği ‘Vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür, bu sevginin en iyi göstereceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir’ sözü bizim anahtarlarımızdır. İnşallah bu anahtarlarla Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarını açacağız. Odunpazarı Belediyesi’nin anahtarı hiç kimsenin tekelinde değildir. Kimse kimseye hediye edemez. Bu anahtarın kime verileceğini Odunpazarlı vatandaşlarımız karar verecektir. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak Allah’ın izniyle bu anahtara talibiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.