MHP “evet”i anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Savaş Çolak, Eskişehir Ülkü Ocaklarında ‘Anayasa Değişikliği’ konulu bir seminer verdi.

MHP “evet”i anlattı
16 Mart 2017 Perşembe 12:45

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında gerçekleşen seminere, MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya, Tepebaşı Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Karatay, Eskişehir Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Halil Temen il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, üniversite teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Türkolog, Sosyolog ve Ortadoğu Gazetesi yazarı Savaş Çolak, muhaliflerin seçim zamanında hiçbir şey yapmadığını, şimdilerde şehir şehir gezdiklerini, darbe zamanı Dr. Devlet Bahçeli’nin örnek duruşu gibi davranılması gerektiğini söyledi. Çolak, “Bu milletin adı Türk Milleti. Türkiye için riskler dağılmadı. Devlet yönetmek devlet aklı istiyor. Türk siyasetinin en tecrübeli adamı şu anda sayın Devlet Bahçeli’dir. Özellikle son anayasa tasarısına destek veriliyor. MHP bu anayasaya milli bir dokunuş yapmıştır. Anayasanın ilk 4 maddesi korunarak, bölünmez bütünlüğü korunmuş oldu. 1982 Anayasası darbe anayasasıdır ve dönemin Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in sıfır sorumluluğu vardır. Şu anda farklı değildir. Yetkisi vardır, sorumluluğu yoktur. Yeni sistemde sorumluluğu olacaktır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İncitatus - 7 yıl önce
şu sıralarda en zor şey EVET'i anlatmak. MHP'li yiğitlerin (!) Allah yardımcısı olsun...