MESELE SAĞ-SOL DEĞİL MEMLEKET MESELESİ!

Odunpazarı Belediyesi’nin DP’li eski Başkanı Ayhan Boyer, referandumda hayır oyu vereceklerini açıklayan ve platform kuran merkez sağ temsilcilerini sosyal medya üzerinden eleştiren AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’ye tepki gösterdi.

MESELE SAĞ-SOL DEĞİL MEMLEKET MESELESİ!
06 Mart 2017 Pazartesi 12:50

Esgündem26- AK Parti İl Başkanı Ünlü’nün dün sosyal medya hesabında kullandığı “Merkez sağın önde gelenleri hayır için toplandı.’ Böyle bir söylem ile güldürmeyin şehri kendinize. Milletin tokadıyla sola savrulmuşları millete ‘önde gelenler’ diye yutturmaya çalışmak kötü aymazlık örneğinden başka bir şey değildir” ifadelerine, Boyer’den tepki geldi. 
Boyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının önemine dikkat çekti. Boyer, açıklamasında şunları kaydetti: “Şehir kime gülüyor, 16 Nisan’da belli olacak. Dündar Ünlü, genç bir siyasetçi. Yeni olduğu için de tecrübesi eksik. AKP İl Başkanı olarak 16 Nisan’da neyin oylanacağının ciddiyetinin farkında değil. 16 Nisan’da ülkenin nereye gideceği konusunda ciddi şekilde bilinçli değiller. Zamanı gelince Dündar kardeşimizde anlar. Ama inşallah iş işten geçmez. Bu mesele sadece benim meselem değil. Sağ sol meselesi de değil. Türkiye’nin var olma meselesidir. Ne cumhurbaşkanı ne başbakan ne de milletvekili seçmeyeceğiz. 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Referandumdan ‘hayır’ çıkması halinde cumhuriyetin yıpranan kurumlarının yeniden onarılması için bir şans doğacaktır. Ancak ‘evet’ çıkarsa Türkiye tehlikeli bir maceraya sürüklenecek.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.