KILIÇDAROĞLU’NDAN KATLİAM AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Osmangazi Ünivetsitesi’nde yaşanan katliamla ilgili konuştu.nin yakasındadır.”

KILIÇDAROĞLU’NDAN KATLİAM AÇIKLAMASI
10 Nisan 2018 Salı 14:45


esgündem26.com/ Geçtiğimiz Perşembe günü Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dekan Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Mikail Yalçın, Dr.Öğretim Üyesi Serdar Çağlak ile Araştırma Görevlisi Yasir Armağan, aynı fakültede görev yapan Volkan Bayar tarafından silahlı saldırıcı sonucu öldürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da partisinin grup toplantısında katliamla ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Eskişehir Osmangazi Ünivetsitesi’nin, hocaların ve Eskişehir’in başı sağ olsun. Bu noktaya nereden geldik. Nasıl oldu da bir üniversitede katliam yaşandı? FETÖ’cü diye damgalanıp bir katliam yaşanıyor. Yakın bir süre öncesinde AK Parti’nin Genel Başkanı olan zat şöyle bir açıklama yaptı. ‘Tanıdığınız FETÖ’cüleri ihbar edin. Nerede bildiğiniz FETÖ’cü varsa bildirin’ Muhbirliğe zorladı. Vatandaşı, muhtarları hatta bakkalları muhbirliğe zorladı. Bir baktık ortalık ihbardan geçilmiyor.

KANLARI MUHBİRLİĞE DAVET EDENİN YAKASINDADIR

“Bu katliamı yapan kişi de kime kızdıysa FETÖ’cü diye damgalamış. Kimse korkudan bir şey söyleyemiyor. Söylersem beni de FETÖ’cü ilan edecekler diye. Bir cadı avı başlatıldı. Hapishaneler tıklım tıklım dolduruldu. Hakimler önündeki dosyaya değil yapılan suçlamaya baktılar. FETÖ’cü diye suçlama varsa atın içeriye. Hiç gözlerinin yaşına bakmadılar. Aile boyu suçlamalar yapıldı. Sonuçta bu katliamlara siyasal ortam hazırladı. Ölen kişinin kanları bu muhbirliğe vatandaşı davet edenin yakasındadır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.