İYİ Parti Eskişehirspor için çağrı yaptı

İYİ Parti haftalık olağan basın toplantısında Eskişehirspor'a destek için şehre çağrıda bulundu.

İYİ Parti Eskişehirspor için çağrı yaptı
03 Kasım 2019 Pazar 13:40

İYİ Parti İl Başkan Vekili Neşet İlhan, Türkiye Futbol Federasyonu birinci ligde tutunma mücadelesi veren kırmızı şimşeklerin durumunun Eskişehir'e yakışmadığını  belirterek şöyle konuştu: 

Yıllardır yapılan ihmaller neticesinde takımımız yaklaşık 200 milyon TL'lik borç yükü ile karşı karşıyadır. Bu ağır borç nedeniyle futbolculara ödeme yapılamamakta olup,  adeta kulüp maddi olarak kilitlenmiş durumdadır.

Basında yer alan haberlerde futbolcuların alacakları ödenmediği için son 2 antrenmana çıkmamaları da durumun vahametini açıkça ortaya koymaktadır.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman TAŞ ve yönetimi 01 Kasım 2019 günü istifa etmiş olup, Kulüp tamamen sahipsiz bırakılmıştır.

Yönetim değişiklikleri ile sorunun çözüme ulaşamayacağı görüldüğü gibi, son bir yıl içerisinde yapılan yönetim değişiklikleri de bu sorunlara çare olmamış, kulübün borcu azalmadığı gibi daha da artarak devam etmiştir.

Eskişehir sporumuzun hak ettiği Süper Lig'de yarışır hale getirmek için başta Eskişehir Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm hemşerilerimizi Eskişehirspor'u kurtarmak için birlikte olmaya ve her türlü fedakârlığı yapmaya çağırıyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bizde bu yarısta varız - 4 yıl önce
Eskişehirsporu kurtarmak icin tedas her evin faturasına 5 TL Eskişehirspora yardım amaçlı para toplasa sular idaresi toplasa eczaneler toplasa ve daha bir cpk kurum toplasa Eskişehirspor kurtulur sadece 1 defaya mahsus