GÜNAY KADIN MUHTARLAR İLE BULUŞTU

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlikte, kadın muhtarlar ile buluştu.

GÜNAY KADIN MUHTARLAR İLE BULUŞTU
09 Kasım 2019 Cumartesi 11:48

Kadın muhatralar ile buluşmada konuşan Prof. Dr. Günay, ‘’Şehrin seçilmiş kadınları ile bugün bir araya geldik. Muhtar kadınlarımızın sayısı 24 oldu. Yeterli değil ama sayının artış eğiliminde olması mutluluk verici. Mahallerimize kadın yönetici ve temsilci bakış açısının gelmesinin bir farklılık yaratacağına ve hizmet kalitesini artıracağına inanıyorum. Kadın eğer bir sorumluluk alırsa en iyisini yapmaya çalışırken detaylara da önem verir. Mahallelerinize ve şehrimize kadın dokunuşu önemli. Bizler şehrimize ve hemşerilerimize siyaset üstü hizmet etmek için buradayız.” şeklinde açıklamada bulundu.

BİRLİK BERABERLİK ŞART

Prof. Dr. Günay ayrıca, ‘’Ben bu şehrin bir kadın milletvekili olarak, kadınlarımızın başarılarıyla övünüyorum. Bizim kadınlarımız, özverinin, kararlılığın, çalışkanlığın, aynı zamanda şefkatin, empatinin ve sevginin simgeleridirler. Kadınlarımızın daha yapacağı çok iş, gelecekleri çok mevkiler var. Bu yolda en önemlisi birlik ve beraberliğimizdir. Bu organizasyon için İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Yalçın ve emeği geçen herkese, özellikle buraya gelen siz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.