DEDELEK’İN KIZININ İYİ PARTİ’DEN ÜYELİĞİ SİLİNDİ Mİ?

DEDELEK’İN KIZININ İYİ PARTİ’DEN ÜYELİĞİ SİLİNDİ Mİ?
10 Mart 2018 Cumartesi 03:53

Esgündem26.com: Devlet eski bakanı İbrahim Yaşar Dedelek’in, İyi Parti İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Soner Çam’ın yönetim kurulu tanıtım toplantısında kullandığı, “Kardeşimiz kapısını, gönlünü, ruhunu İyi Parti için açacağı yerde ahbap çavuş işi yapmış. İçlerinde kızım da olmasına rağmen. Ama şimdi delege değil kaydı da silinmiş. Bu korku nedir? İnsandan korkulur mu? Nedir bu kavga” ifadeler, geçtiğimiz ay İyi Parti’ye üye olan Dedelek’in kızının parti üyeliğinin silindiği iddiasını ortaya attı.  Dedelek, kızı için ‘delege’ değildi vurgusu yaparken, mevcut İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu’nun Dedelek’in kızının üyeliğini neden iptal ettiği akıllarda büyük soru işaretleri bıraktı.

AİLECEK İYİ PARTİLİ OLMUŞLARDI

Devlet eski bakanı İbrahim Yaşar Dedelek, eşi ve kızı ile birlikte geçtiğimiz ay İyi Parti’ye katılmıştı. Parti il binasında tören düzenlenmiş, Dedelek Ailesi’nin rozetlerini İyi Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Ektaş takmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.